Rigtig ekspert gør Lauritz.com's »eksperter« til grin
Til Lauritz skrev han:

 

Jeg blev glad, da jeg læste, at nu var der kommet eksperter til lauritz.com, altså eksperter som var rigtige eksperter, men så så jeg denne tidlige morgen en russisk ikon, en vare der normalt ikke interesserer mig, der angiveligt skulle forestille noget så mærkværdigt som Den gammeltestamentelige Treenighed, og det var da interessant. Den ekspert ville jeg gerne træffe, for han kan da vist mere end sit Fadervor.

Ja mere end det, han er den eneste i denne ugudelige verden, der nogensinde har haft kendskab til denne sjældenhed, jeg mener en gammeltestamentelig treenighed, og så kan han endda se det, selvom der står noget andet på ikonen – jo, han må være meget dygtig!

Jeg troede den forestillede de engle, der besøgte Abraham og fortalte, at hans kone Sarah ville få en søn (han kom til at hedde Isak), og det ser ud til at maleren også har troet det, for det er hvad han i sin grænseløse enfoldighed har skrevet på ikonen, ja han er endda gået så vidt som til at skrive Sarahs navn over damen i døren i billedets baggrund til venstre. Det er sandelig en Guds gave til verden, at lauritz.com nu har fået eksperter, der kan oplyse os om tingenes rette sammenhæng. Og det slog mig som noget næsten profetisk at denne viden skulle udgå til verden fra Århus.

Med venlig hilsen
Verner Jul Andersen

 

 

© Verner Jul Andersen og kunstnyt.dk
3. juli 2008